Horticultura Internacional logo

 

 

Colega,

A continuación su lista de publicaciones técnicas y científicas, espero las encuentre útiles.

Por favor comparta este correo con sus colegas.

¡Muchas Gracias!

José Cisneros
Director, CALS International Programs

Mirza Farzana Halim
Research Assistant

College of Agriculture and Life Sciences
North Carolina State University
CALS-IP LinkedIn
CALS-IP Facebook

 

Boletines Técnicos y Científicos

Publicaciones en Español

▪ Efecto de Diferentes Niveles de Fósforo y Azufre en El Nitrógeno Consumido y Fijado por El Garbanzo (Cicer arietinum L.).
▪ Distribución Espacial de Bactericera cockerelli (Sulc) (Hemiptera: Triozidae) en Tomate de Cáscara (Physalis ixocarpa (Brot.))
▪ Frutos Tropicales como Fuente de Carotenoides: Biosíntesis, Composición, Biodisponibilidad y Efectos del Procesamiento
▪ Potencial Antifúngico de Extractos de Cuatro Especies Vegetales Sobre El Crecimiento de Colletotrichum gloeosporioides en Papaya (Carica papaya) en Poscosecha

Efecto de Diferentes Niveles de Fósforo y Azufre en El Nitrógeno Consumido y Fijado por El Garbanzo (Cicer arietinum L.).

 

Distribución Espacial de Bactericera cockerelli (Sulc) (Hemiptera: Triozidae) en Tomate de Cáscara (Physalis ixocarpa (Brot.))

 

Frutos Tropicales como Fuente de Carotenoides: Biosíntesis, Composición, Biodisponibilidad y Efectos del Procesamiento

 

Potencial Antifúngico de Extractos de Cuatro Especies Vegetales Sobre El Crecimiento de Colletotrichum gloeosporioides en Papaya (Carica papaya) en Poscosecha

Publicaciones en Inglés

▪ Kiwifruit Shape Classification Based on Geometrical Attributes Analysis
▪ Modeling of Firmness in Carrot (CV. Nantes) Based on Carrot Water Content
▪ Influencing Sustainable Sourcing Decisions in Agri-food Supply Chain
▪ Optimization of Roasting Time and Temperature for Brewed Hararghe Coffee (Coffea Arabica L.) Using Central Composite Design
▪ Effect of Extraction Solvent on Total Phenolic Content, Total Flavonoid Content, and Antioxidant Activities of Algerian Pomace Olive Oil
▪ Prediction of Papaw Moisture Ratio during Hot Air-drying: GMDH vs. Mathematical Modeling
▪ Models for Predicting The Mass of Persimmon (Diospyros kaki) Fruits by Some Physical Properties
▪ Standardization of Cassava Mahewu Fermentation and Assessment of The Effects of Iron Sources Used for Fortification

Kiwifruit Shape Classification Based on Geometrical Attributes Analysis

 

Modeling of Firmness in Carrot (CV. Nantes) Based on Carrot Water Content

 

Influencing Sustainable Sourcing Decisions in Agri-food Supply Chain

 

Optimization of Roasting Time and Temperature for Brewed Hararghe Coffee (Coffea Arabica L.) Using Central Composite Design

 

Effect of Extraction Solvent on Total Phenolic Content, Total Flavonoid Content, and Antioxidant Activities of Algerian Pomace Olive Oil

 

Prediction of Papaw Moisture Ratio during Hot Air-drying: GMDH vs. Mathematical Modeling

 

Models for Predicting The Mass of Persimmon (Diospyros kaki) Fruits by Some Physical Properties

 

Standardization of Cassava Mahewu Fermentation and Assessment of The Effects of Iron Sources Used for Fortification

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarios:

Publicar un comentario