Horticultura Internacional logo

 

 

Colega,

A continuación su lista de publicaciones técnicas y científicas, espero las encuentre útiles.

Por favor comparta este correo con sus colegas.

¡Muchas Gracias!

José Cisneros
Director, CALS International Programs

Mirza Farzana Halim
Research Assistant

College of Agriculture and Life Sciences
North Carolina State University
CALS-IP LinkedIn
CALS-IP Facebook

 

Boletines Técnicos y Científicos

Publicaciones en Español

▪ Influencia de la Materia Prima la Elaboración de Jugo de Manzana en la Síntesis de Polifenoloxidasa y Compuestos de Sabor
▪ Cultivo de Mandioca (Manihot esculenta Crantz) en Invernadero: Effectos Sobre el Rendimiento y la Calidad de Raíces Tuberosas
▪ Añublo Polvoriento en Cucurbitáceas: Hoja Informativa de Patógenos de Vegetales
▪ Añublo Lanoso en Cucurbitáceas

Influencia de la Materia Prima la Elaboración de Jugo de Manzana en la Síntesis de Polifenoloxidasa y Compuestos de Sabor

 

Cultivo de Mandioca (Manihot esculenta Crantz) en Invernadero: Effectos Sobre el Rendimiento y la Calidad de Raíces Tuberosas

 

Añublo Polvoriento en Cucurbitáceas: Hoja Informativa de Patógenos de Vegetales

 

Añublo Lanoso en Cucurbitáceas

Publicaciones en Inglés

▪ Exporting Fresh Limes to Europe
▪ Exporting Fresh Avocados to Europe
▪ Organic Production and IPM Guide for Strawberries
▪ Physicochemical Properties and Applications of Date Seed and Its Oil
▪ Effect of Processing Parameters on Quality Attributes of Fried Banana Chips
▪ Quality Evaluation of Blueberries Coated with Chitosan and Sodium Alginate during Postharvest Storage
▪ Evaluation of the Functional Properties of Mung Bean Protein Isolate for Development of Textured Vegetable Protein
▪ Enhancing the Nutritive Values of Ice Milk Based on Dry Leaves and Oil of Moringa oleifera

Exporting Fresh Limes to Europe

 

Exporting Fresh Avocados to Europe

 

Organic Production and IPM Guide for Strawberries

 

Physicochemical Properties and Applications of Date Seed and Its Oil

 

Effect of Processing Parameters on Quality Attributes of Fried Banana Chips

 

Quality Evaluation of Blueberries Coated with Chitosan and Sodium Alginate during Postharvest Storage

 

Evaluation of the Functional Properties of Mung Bean Protein Isolate for Development of Textured Vegetable Protein

 

Enhancing the Nutritive Values of Ice Milk Based on Dry Leaves and Oil of Moringa oleifera

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarios:

Publicar un comentario