Horticultura Internacional logo

 

 

Colega,

A continuación su lista de publicaciones técnicas y científicas, espero las encuentre útiles.

Por favor comparta este correo con sus colegas.

¡Muchas Gracias!

José Cisneros
Director, CALS International Programs

Mirza Farzana Halim
Research Assistant

College of Agriculture and Life Sciences
North Carolina State University
CALS-IP LinkedIn
CALS-IP Facebook

 

Boletines Técnicos y Científicos

Publicaciones en Español

▪ Efecto de Mesoclima en la Maduración de Uva Nebbilio (Vitis vinifera) en el Valle Guadalupe, Baja California, Mexíco
▪ Crecimiento del Girasol (Helianthus annuus L.) en Función de la Salinidad del Agua de Riego con Fertilización Nitrogenada
▪ Comportamiento de la Temperatura Foliar de Tomate de Cáscara (Physalis ixocarpa Brot.) bajo Estrés Hídrico
▪ Comportamiento de frutos de tomatillo (Physalis ixocarpa Brot.) con cáliz y sin cáliz en atmósfera modificada

Efecto de Mesoclima en la Maduración de Uva Nebbilio (Vitis vinifera) en el Valle Guadalupe, Baja California, Mexíco

 

Crecimiento del Girasol (Helianthus annuus L.) en Función de la Salinidad del Agua de Riego con Fertilización Nitrogenada

 

Comportamiento de la Temperatura Foliar de Tomate de Cáscara (Physalis ixocarpa Brot.) bajo Estrés Hídrico

 

Comportamiento de frutos de tomatillo (Physalis ixocarpa Brot.) con cáliz y sin cáliz en atmósfera modificada

Publicaciones en Inglés

▪ Biodegradable Films with Spirulina platensis as Coating for Cambuci Peppers (Capsicum sp.)
▪ Influence of the Incorporation of Potato Granule on Quick-Frozen Dumpling Wrappers
▪ Influence of Nano-encapsulation on Chemical Composition, Antioxidant Activity and Thermal Stability of Rosemary Essential Oil
▪ Retrospective Analysis of Moringa Leaf as a Substitute to Ethylene Gas in Hastening Ripening of Banana Fruit
▪ Fruit Shape Classification in Cantaloupe (cv. Samsouri) Using the Analysis of Geometrical Attributes
▪ Effect of High Pressure Processing on the Microbial Inactivation in Fruit Preparations and Other Vegetable Based Beverages
▪ Promoting Smallholder Adoption of Conservation Agriculture through Mechanization Services
▪ Precision Farming in Hilly Areas: The Use of Network RTK in GNSS Technology

Biodegradable Films with Spirulina platensis as Coating for Cambuci Peppers (Capsicum sp.)

 

Influence of the Incorporation of Potato Granule on Quick-Frozen Dumpling Wrappers

 

Influence of Nano-encapsulation on Chemical Composition, Antioxidant Activity and Thermal Stability of Rosemary Essential Oil

 

Retrospective Analysis of Moringa Leaf as a Substitute to Ethylene Gas in Hastening Ripening of Banana Fruit

 

Fruit Shape Classification in Cantaloupe (cv. Samsouri) Using the Analysis of Geometrical Attributes

 

Effect of High Pressure Processing on the Microbial Inactivation in Fruit Preparations and Other Vegetable Based Beverages

 

Promoting Smallholder Adoption of Conservation Agriculture through Mechanization Services

 

Precision Farming in Hilly Areas: The Use of Network RTK in GNSS Technology

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarios:

Publicar un comentario